facebook
  • slider
  • slider
  • slider
  • slider
  • slider

Opinie

Dodaj nowe ogłoszenie

 
 
 
 
 
 
 

Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
25 wpisów.
Zbigniew Zbigniew z Gdynia napisał/a 27 maja 2019 o 21:11:
Obsługa na wyjątkowo dobrym poziomie. Przede wszystkim chęć pomocy, poparta wiedzą i dużym doświadczeniem. Wyjątkowo profesjonalny serwis. Przyjechałem z problemem "ad hoc"; znalazł się czas i zaangażowanie. Problem został rozwiązany szybko i konkretnie. Zdecydowanie polecam to miejsce.
Piotr Piotr z Gdańsk napisał/a 8 kwietnia 2019 o 14:05:
Pierwszy szok to czysto w warsztacie, większość warsztatów to wiadomo jak wygląda. Mojego citroena c4 szybko panowie zdiagnozowali. Dodatkowo zdjęcia i film z miejsc nieszczelnych. Panowie mili i uprzejmi, nawet laik wszystko zrozumie. Woda sodowa do głowy panom nie uderza. Serdecznie polecam gdy awaria klimatyzacji. Super fachowcy od klimy w samochodzie. Będę polecam znajomym.
Tomasz Tomasz z Kosakowo napisał/a 16 czerwca 2018 o 23:39:
Zdecydowanie polecam. Profesjonalne podejście i duża wiedza na temat klimatyzacji i elektroniki. W moim przypadku klimatyzacja naprawiona fachowo i bez żadnych uwag. Opinię piszę po miesiącu od naprawy.
Grzegorz Grzegorz z Gdańsk napisał/a 14 czerwca 2018 o 10:36:
Szybko, profesjonalnie i uczciwie. Zakładałem ogrzewanie postojowe i wysłałem zapytanie do czterech firm (w tym ASO). Auto klima odpowiedziała najszybciej i jako jedyna zwróciła uwagę, że w moim przypadku należy tylko rozbudować system co wiązało się z o połowę mniejszymi kosztami niż u innych. Szczerze polecam
Marcin Marcin z Gdańsk napisał/a 29 maja 2018 o 22:28:
Naprawa układu klimatyzacji przeprowadzona kompleksowo, zdiagnozowano problem nieszczelności, wymiana chłodnicy klimatyzacji i uzupełnienie układu czynnikiem. Termin wykonania naprawy zgodnie z ustaleniami, a po tygodniu od naprawy telefon od Pana Andrzeja czy wszystko jest ok. Polecam wszystkim którym klimatyzacja odmówiła działania. Dodatkowo co zwróciło moją uwagę, to zabezpieczenie folią fotela kierowcy i kierownicy- duży plus- prawie jak w ASO. Ocena 10/10.
Szczepan Szczepan z Kolbudy napisał/a 22 maja 2018 o 13:01:
Szybko i solidnie, nie tanio ale usługa warta ceny. Serwis godny polecenia.
Tomasz Tomasz z Gdynia napisał/a 17 kwietnia 2018 o 19:18:
Profesjonalista w każdym calu, terminowy, super kontakt, ogromna wiedza, POLECAM !!!!!
Piotr Piotr z Piotrków kujawski napisał/a 18 marca 2018 o 15:42:
Pełen profesjonalizm robiłem naprawę i rozbudowę jestem bardzo zadowolony choć jechałem prawie 250km i nie żałuję. Polecam
Iwona Iwona z gdansk napisał/a 30 stycznia 2018 o 20:46:
Świetny serwis, zdecydowanie polecam profesjonalista pierwsza klasa !!!!
Karol Karol napisał/a 28 grudnia 2017 o 09:15:
Polecam 100% Szybko i konkretnie została zdiagnozowana i usunięta usterka.Warsztat i podejście do klienta pełen profesjonalizm, po tygodniu telefon czy wszystko ok. POLECAM SERDECZNIE
Andrzej Kowalski Andrzej Kowalski z Posądza napisał/a 8 grudnia 2017 o 12:23:
solidnie,fachowo,bardzo dobry kontakt ,szybkie wykonanie. POLECAM SERDECZNIE.
Patryk Patryk z Kielno napisał/a 21 listopada 2017 o 13:05:
Warsztat i podejście do klienta to pełen profesjonalizm. Pan Andrzej to poprostu właściwy człowiek na właściwym miejscu. Doświadczenie Pana Andrzeja pozwoliła usunąć moją traumę z niedogrzanym autem w przeciągu kilku godzin. Pacjentem w warsztacie był mój Seacik Alhambra z 2002r. W końcu można odetchnąć z ulgą ze problem z wiecznie niedogrzanym autem odszedl w zapomnienie. Napewno nie raz jeszcze skorzystam z usług warsztatu Pana Andrzeja i polecać go będę wszystkim bo poprostu warto , 100% zadowolenia gwarantowane. Pozdrawiam Panie Andrzeju i do zobaczenia.
Marcin Marcin napisał/a 20 listopada 2017 o 10:55:
Naprawa w tym serwisie to czysta przyjemność 🙂 Bardzo szybka i trafna diagnoza, a naprawa jeszcze szybsza 🙂 Profesjonalne podejście do klienta sprawia, że w razie konieczności na pewno skorzystam z tego serwisu po raz koleiny. Polecam wszystkim, którzy szukają pomocy w zakresie ogrzewania postojowego
Henryk Henryk z Pruszcz Gd napisał/a 19 listopada 2017 o 15:11:
Naprawa Webasto w mazda 6 Bardzo dobry kontakt, fachowa obsługa, naprawa przebiegła profesjonalnie za rozsądne pieniądze po tygodniu telefon czy wszystko ok Super. Polecam ten serwis
Passat B7 Passat B7 z pomorskie napisał/a 14 listopada 2017 o 21:38:
Bardzo konkretny i punktualny człowiek. Wiedza oraz obsługa klienta na najwyższym poziomie. Firma czysta, części dostępne "od ręki". Po około tyg. Pan zadzwonił czy wszystko działa. Pierwszym raz się spotkałem z tak profesjonalny podejściem do klienta. Polecam.
Kamil Kamil z Trzebiatów napisał/a 12 listopada 2017 o 11:14:
Bardzo dobry kontakt z Panem, pomoc oraz doradztwo ida jak najbardziej w parze z profesjonalizmem!! 😊 wysylalem sterownik webasta do regeneracji, dni mojej mordegi z piecykiem sie skonczyly. Piecyk chula i grzeje jak trzeba 🙂 Bardzo polecam tego pana, ponieważ ma fachowe podejście do sytuacji, przez telefon jest w stanie pomóc w rozwiązaniu problemu dla mnie firma 10/10 Gorąco polecam!!!! 🙂
Kamil Kamil z Gdańsk napisał/a 7 listopada 2017 o 17:55:
Naprawa Webasto w Subaru szybko i konkretnie, krótka i profesjonalna analiza wykazała na szczęście drobną usterkę, którą usunięto od ręki. Polecam serdecznie.
Dawid Dawid z Rokitki napisał/a 3 listopada 2017 o 21:03:
Krótko i do rzeczy: Kawa na dzień dobry,szybka diagnoza,sprawna naprawa.Poza tym wszystkie części są na miejscu pełen profesjonalizm!Zresztą widać już to po narzędziach i estetyce w warsztacie. Polecam wszystkim.
Krzysztof Krzysztof z Borkowo napisał/a 2 listopada 2017 o 18:44:
Dawno nie miałem doczynienia z takim profesjonalizmem..Szybka diagnoza, naprawa bez ściemy i za rozsądne pieniądze Jak masz problem z webasto to polecam.
Piotr Piotr z Gdańsk napisał/a 8 października 2017 o 11:50:
Fachowość i profesjonalizm w każdym calu. Brak naciągania. Świetny serwis. Zdecydowanie polecam.